Voor wie?

Werknemer, werkzoekende, zzp’er
De kerntalentenanalyse kan genuanceerd en gedetailleerd je kerntalenten in kaart brengen zodat je bewuste en positieve beslissingen in je loopbaan kunt nemen.

Leerlingen en studenten
Weet je niet welk profiel je moet kiezen? Weet je niet welke studie of opleiding je moet kiezen omdat je zoveel interessant vindt? Of heb je eigenlijk helemaal geen idee? Vind je het moeilijk om een studiekeuzetest in te vullen? De kerntalentenanalyse kan je helpen en brengt genuanceerd en gedetailleerd je kerntalenten in kaart. Deze kennis helpt je bij de juiste keuze van je profiel, studie of loopbaan.

(Loopbaan)coaches, HR-professionals, werkgevers
Met de kerntalentenanalyse kun je snel, genuanceerd en gedetailleerd de kerntalenten van je cliënten of werknemers in kaart laten brengen. Je weet dan bijvoorbeeld of en hoe iemand in een team functioneert, of wat iemand motiveert.

Hoogbegaafden
Door de gedetailleerdheid en genuanceerdheid is de methode is bij uitstek geschikt voor hoogbegaafden omdat zij recht kan doen aan de complexiteit, intensiteit en gedrevenheid van hoogbegaafden.
Door hun hoge intelligentie kunnen hoogbegaafden op veel terreinen goed zijn, maar dat betekent niet, dat ze al die dingen ook graag doen. Als ze in hun werk veel hun kleine kerntalenten moeten inzetten, kost hun dat ook energie en vooral worden ze ongelukkig als ze niet hun sterke kerntalenten kunnen inzetten.